Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
shoppen

Test: Beick transportfiets

Eindelijk, ze is er……. Mijn Beick transportfiets! Ik heb jullie de afgelopen maanden op de hoogte gehouden van mijn zoektocht naar de ideale, trendy, fiets en nu kan ik Amersfoort en omgeving onveilig maken op mijn nieuwe fiets.

Ze fietst echt als een zonnetje (kan ook niet anders met 8 versnellingen) en is ook superlicht. Ik heb een houten fruitkistje voorop vastgemaakt op het transportrek en ook 2 stuurbloemen op het stuur vastgemaakt. (Deze stuurbloemen kan je bij de Hema kopen.) Het witte gelzadel zit echt als een troon en als het regent kan ik ook een roze gebloemd zadeldekje over mijn zadel doen. Verder zit er echt zo’n grote ouderwetse dingdong bel op (zeer goed hoorbaar) en ik heb gekozen voor witte banden.

Als ik door de stad heen fiets, met mijn kistje vol met boodschappen, kijkt iedereen en ook bij de stoplichten krijk ik bewonderende blikken. Dus de Beick valt op en is een echte eyecatcher. Zelfs Testman heeft al 1 keer op mijn Beick mogen fietsen en hij vind dat ie superlekker fiets en ook helemaal bij mij past.

Voor de zekerheid heb ik, naast het meegeleverde AXA slot, ook maar een los fietsslot gekocht want ik ben als de dood dat ie gestolen wordt. (Dit is mij al eens eerder gebeurt, met een fiets van slechts 2 maanden oud.) En natuurlijk is ze goed verzekerd, maar toch….

Mocht je ook zo’n heerlijke, customized, fiets willen bestellen dan is de Beick echt een aanrader en voor iedereen in Amersfoort: Zwaai even naar me als je me tegenkomt op mijn bloemenBeick!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?