Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Samsung Q530 en Q330 notebooks

In de nieuwe ultradunne Q530 en Q33 notebooks combineert Samsung stijl, kracht en mobiliteit. Met deze notebooks kun je onderweg zonder problemen direct digitaal bestanden uitwisselen met bijvoorbeeld je mobiele telefoon of digitale camera. Met Samsung’s AllShare™ software kun je eenvoudig HD-content naar je TV streamen (via DLNA). Dankzij de snelle processor en grafische kaart bieden de Samsung Q530 en Q330 voldoende kracht om HD-video’s te zien en 3D-games te spelen.

Ultradun design
De notebooks zijn 27 mm dun en doordat ze ook lekker licht zijn, neem je hem makkelijk mee. Met de batterij kun je 7 uur werken. De Q530 en Q330 zijn uitgerust met USB- en HDMI-poorten, een 3-in-1 kaartlezer en een ingebouwde Optical Disk Drive. De Sleep & Charge oplossing zorgt ervoor dat je het notebook via USB kunt opladen, ook als je notebook in de slaapstand staat. 

De Samsung Q530 en Q330 zijn beschikbaar vanaf € 849,- inclusief BTW.  

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?