You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Samsung Q530 en Q330 notebooks

Samsung Q530 en Q330 notebooks

geschreven door Constance
In de nieuwe ultradunne Q530 en Q33 notebooks combineert Samsung stijl, kracht en mobiliteit. Met deze notebooks kun je onderweg zonder problemen direct digitaal bestanden uitwisselen met bijvoorbeeld je mobiele telefoon of digitale camera. Met Samsung’s AllShare™ software kun je eenvoudig HD-content naar je TV streamen (via DLNA). Dankzij de snelle processor en grafische kaart bieden de Samsung Q530 en Q330 voldoende kracht om HD-video’s te zien en 3D-games te spelen.

Ultradun design
De notebooks zijn 27 mm dun en doordat ze ook lekker licht zijn, neem je hem makkelijk mee. Met de batterij kun je 7 uur werken. De Q530 en Q330 zijn uitgerust met USB- en HDMI-poorten, een 3-in-1 kaartlezer en een ingebouwde Optical Disk Drive. De Sleep & Charge oplossing zorgt ervoor dat je het notebook via USB kunt opladen, ook als je notebook in de slaapstand staat. 

De Samsung Q530 en Q330 zijn beschikbaar vanaf € 849,- inclusief BTW.  

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com