Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli breidt uit met Tree of Tea Mymuesli breidt uit met Tree of Tea
  • Back to School of Work met de Uhmmbox Back to School of Work met de Uhmmbox
  • Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh Reebok lanceert de eerste re-active motion sport-bh
  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
shoppen

Je eigen frisdrank maken met Soda Stream

Soms kom ik apparaten tegen waarbij ik zoiets heb van: ‘lijkt me best handig’. Dat had ik ook toen ik laatst bij de slijter de producten van Soda Club tegenkwam.

Wat is Soda Stream precies? Dit is een apparaat waarbij je je eigen (calorie-arme) frisdrank, met koolzuur, kunt maken. Je hebt hiervoor een Soda Club houder, speciale flessen, capsules met koolzuur en siroop nodig. De siroop is er met een beetje suiker, maar zijn er ook in een lightversie en er zijn meer dan 30 smaken. Deze zijn onderverdeeld in de categorieën: klassiekers, fruitige smaken, light, mixers, gezond & fit, limited edition en clear.

Hoe werkt het precies? Je vult de speciale fles met gewoon (koud) kraanwater, daarna plaats je de fles in het Soda Club apparaat. Vervolgens voeg je de koolzuur toe (je kunt zelf kiezen welke hoeveelheid bubbels je wilt) en (evt.) daarna nog een dopje siroop. En klaar is je frisdrank of ‘sparkling’ water.

Er zijn verschillende modellen Soda Club apparaten en flessen, maar ik vind zelf de Crystal en de Penquin serie het mooiste vwb. het design.

Deze week krijg ik een Soda Club set thuisgestuurd voor een uitgebreide test, en ik ben heel benieuwd hoe het werkt en smaakt. Dus binnenkort volgt mijn testoordeel.