You are here: Home » Eten & koken » Je eigen frisdrank maken met Soda Stream

Je eigen frisdrank maken met Soda Stream

geschreven door Constance

Soms kom ik apparaten tegen waarbij ik zoiets heb van: ‘lijkt me best handig’. Dat had ik ook toen ik laatst bij de slijter de producten van Soda Club tegenkwam.

Wat is Soda Stream precies? Dit is een apparaat waarbij je je eigen (calorie-arme) frisdrank, met koolzuur, kunt maken. Je hebt hiervoor een Soda Club houder, speciale flessen, capsules met koolzuur en siroop nodig. De siroop is er met een beetje suiker, maar zijn er ook in een lightversie en er zijn meer dan 30 smaken. Deze zijn onderverdeeld in de categorieën: klassiekers, fruitige smaken, light, mixers, gezond & fit, limited edition en clear.

Hoe werkt het precies? Je vult de speciale fles met gewoon (koud) kraanwater, daarna plaats je de fles in het Soda Club apparaat. Vervolgens voeg je de koolzuur toe (je kunt zelf kiezen welke hoeveelheid bubbels je wilt) en (evt.) daarna nog een dopje siroop. En klaar is je frisdrank of ‘sparkling’ water.

Er zijn verschillende modellen Soda Club apparaten en flessen, maar ik vind zelf de Crystal en de Penquin serie het mooiste vwb. het design.

Deze week krijg ik een Soda Club set thuisgestuurd voor een uitgebreide test, en ik ben heel benieuwd hoe het werkt en smaakt. Dus binnenkort volgt mijn testoordeel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com