Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
wonen

Huis gekocht! (3)

Weer een stuk verder met het nemen van beslissingen. Ik merk nu dat bij het kopen van een huis ook stress, het nemen van cruciale beslissingen, het budget in de gaten houden, veel zaken/wensen wegstrepen, (komt later wel, is een veelgebruikte term), er  nog veel meer zaken om de hoek  komen kijken. En dat is soms slikken en incasseren!

 Voor mij betekent het als gaat om incasseren, dat de grootste cruciale beslissing is dat we geen uitbouw laten plaatsen. Na drie offertes blijkt het ons budget te overstijgen. Er blijft weinig over om de vloer, stucwerk en nog veel onvoorziene zaken te kunnen betalen. En om een grote gok te nemen en ver over het budget te gaan daar hebben we geen zin in! Ik hoor mijn moeder zeggen: Je moet het huisje bij het schuurtje laten…

 Je slaapt dan een paar nachten slecht en past vervolgens de plannen aan. De woonkamer krijgt een andere indeling, de plek voor de TV en de openhaard worden gewijzigd. Het positieve hiervan is dat je ook van veranderingen energie krijgt!

 Nog iets wat ik geleerd heb is dat we nu zó bezig zijn met het huis en doordat we er  verschillende keren zijn geweest. Het huis steeds meer óns huis wordt! Op 15 juli gaan we tekenen, d-day komt dichterbij, het is dan niet meer de woonplek van een ander maar echt ons thuis. Ook al zijn er ingrijpende aanpassingen gedaan in onze wensen!

 Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?