Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music
  • Test: TomTom Spark 3 Cardio Test: TomTom Spark 3 Cardio
  • Test; TomTom Touch Cardio Test; TomTom Touch Cardio
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
  • Vaderdag cadeautip; TomTom Golfer 2 Vaderdag cadeautip; TomTom Golfer 2
ladygadgets

Gadget Test: TomTom Start2

Voor de 2e keer heb ik een TomTom navigatiesysteem mogen testen (vorig jaar heb ik de TomTom White Pearl een tijdje in mijn bezit gehad).

Deze keer heb ik de TomTom Start2 (in het wit) ontvangen en je kunt voor deze TomTom ook frontjes kopen om je TomTom Start2 een andere kleur te geven (oranje, paars, groen, rood, blauw en geel). De gebruiksaanwijzing heb ik niet ingekeken (ik heb er geen hekel aan om deze te lezen maar ik vind het belangrijk dat producten werken zonder dat je eerst een boekwerk heb moeten doorlezen) en ik heb de TomTom Start2 aangezet. En binnen 15 seconden had ik al verbinding met de sateliet! (Bij mijn eigen navigatiesysteem, een Sony, duurt dit soms wel 10 minuten.) Het scherm is duidelijk en ook kan je heel goed zien welke baan je moet nemen (dit wordt aangegeven dmv. pijlen) als je gaat voorsorteren en ook is er duidelijk een piep te horen als je een roodlicht/snelheidspaal nadert. Verder zie je op het scherm ook wat je snelheid is en kan je kiezen uit een 2d of een 3d kaart. Verder worden er nu ook straatnamen uitgesproken en dat is nieuw en natuurlijk wordt ook de TomTom’s IQ routes ondersteund. Hierdoor wordt de snelste route naar je eindbestemming berekend.

Deze gadgettest was voor mij weer een eye-opener: mijn volgende navigatiesysteem gaat nu toch echt een TomTom worden want dit merk heeft toch echt de meest gebruiksvriendelijke navigatiesystemen die er zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?