You are here: Home » Fashion » Schapenvacht laarzen van Mou boots

Schapenvacht laarzen van Mou boots

geschreven door Constance

De trend blijft ook voor aankomende winter, laarzen gevoerd met schapenvacht, maar ‘move over Ugg’ want nu is er de MOU Boot!

SJP en Gwenyth Paltrow zijn al op een paar Mou laarzen gesignaleerd  en ik begrijp wel waarom. Mou Boots zijn een combinatie van een schapenvacht aan de binnenkant en een aaihuid aan de buitenkant. Er wordt nl. gebruik gemaakt van suède of een koeien- of geiten- of antillopenvacht en niet alleen voor laarzen, maar ook voor mocassins en pantoffels. De vele modellen en prints zijn geïnspireerd op de laarzen en schoenen van Eskimovrouwen. Ik had gelijk zoiets van hebben, hebben, hebben.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com