Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen
shoppen

Schapenvacht laarzen van Mou boots

De trend blijft ook voor aankomende winter, laarzen gevoerd met schapenvacht, maar ‘move over Ugg’ want nu is er de MOU Boot!

SJP en Gwenyth Paltrow zijn al op een paar Mou laarzen gesignaleerd  en ik begrijp wel waarom. Mou Boots zijn een combinatie van een schapenvacht aan de binnenkant en een aaihuid aan de buitenkant. Er wordt nl. gebruik gemaakt van suède of een koeien- of geiten- of antillopenvacht en niet alleen voor laarzen, maar ook voor mocassins en pantoffels. De vele modellen en prints zijn geïnspireerd op de laarzen en schoenen van Eskimovrouwen. Ik had gelijk zoiets van hebben, hebben, hebben.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?