You are here: Home » Audio & video » Gadget Test: Parrot Minikit Slim

Gadget Test: Parrot Minikit Slim

geschreven door Constance

Ik heb 2 nieuwe testartikelen thuis gekregen en een daarvan is de Parrot Minikit Slim. (En niet de gewone versie, maar de Primavera editie, speciaal voor vrouwen.)

Wat is de Parrot Minikit Slim precies? Dit een Bluetooth handsfree kit die je aan je zonneklep kunt vastmaken en kan je veilig bellen. Ik heb de Parrot Minikit opgeladen (dit kan dmv. de sigarettenaansteker adaptor, of dmv. de usb kabel die beiden zijn meegeleverd) en daarna laten paren met mijn mobiele telefoon. Dit ‘proces’ verliep razend snel en werkte echt in 1 keer!

Je kunt de Parrot Minikit voor je laten bellen, dmv. het noemen van een naam in je telefoonboek. Ik vertelde dit aan mijn schoonzusje, en haar 1e reactie was: “oh dat heeft L. ook, maar dat werkt voor geen meter.” Dus was ik benieuwd of dat bij de Parrot Minikit Slim ook niet goed werkte, maar tijdens de testrit ging het bij mijn telefoontje naar Testman gelijk goed. De 2e keer dat ik Testman belde had de computer mij niet goed verstaan en werd mij (in het Engels) gevraagd of ik inderdaad Testman aan de lijn wilde hebben en op mijn antwoord ‘Yes’ belde zij hem gelijk. Testman vond het geluid zo haarscherp (en ik reed ook nog eens in een gehorige Land Rover Defender) dat hij bijna niet geloofde dat ik hem handsfree belde, dus dat zit ook helemaal snor.

Verder vind ik het een stuk prettiger om handsfree te rijden ipv. met een oortelefoon in mijn oor te moeten zitten de hele tijd en dat zou voor mij de hoofdreden zijn om een Parrot Minikit Slim aan te schaffen. Echt hij is ideaal, ziet er mooi uit en werkt ook nog eens helemaal perfect!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yu3yU9rhLPI[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com