Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Rodial Glamoxy Snake Serum

Rodial heeft een grensverleggend product inwikkeld om de veroudering tegen te gaan, nl. Glamoyx Snake Serum.

Dit revolutionaire, op slangengif geïnspireerde serum bevat onder andere een zuurstofdrager en de stof Syn-Ake, een neuropeptide dat de werking van het krachtige gif van de slangensoort Tropidolaemus wagleri nabootst. Dit zorgt ervoor dat direct na het aanbrengen het gezicht wordt gelift, de gezichtsspieren verstrakken en fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld.

Wat zijn de ingrediënten in Rodial Glamoxy Snake SerumFiflow BTX (zuurstofdrager) – stimuleert de celademhaling en zorgt ervoor dat de huid opgevuld en verstevigd wordt en direct begint te stralen. Proturon – heeft een direct driedimensionaal verstevigend effect, verbetert de huiddichtheid en voorziet de huid van vocht. Ronasphere – laat fijne lijntjes en onvolkomenheden vervagen en zorgt voor een mooiere teint. Ellagitannine uit granaatappel – beschermt de huid door middel van krachtige anti-oxidanten.

Glamoxy snake serum is na de internationale lancering een gigantische rage geworden. Wereldwijd was het binnen de kortste keren uitverkocht en er zijn enorme wachtlijsten ontstaan. Dit uitermate innovatieve product, verkrijgbaar in een flesje van 25 ml, is een baanbrekende aanvulling op de glamtox-huidverzorgingslijn. Het kan je perfecte geheime wapen worden tegen huidveroudering. 

(Ook te beluisteren op Radio 10 Gold)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?