Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • LaDress zwangerschapsjurkjes LaDress zwangerschapsjurkjes
  • LaDress Boutique LaDress Boutique
  • LaDress gaat Eco LaDress gaat Eco
  • LaDress zomerjurkjes LaDress zomerjurkjes
  • Unieke LaDress Unieke LaDress
  • Strandjurkje van LaDress Strandjurkje van LaDress
shoppen

LaDress jurken

Een paar jaar geleden waren er nog maar een paar modellen en kleuren te koop bij LaDress, en als je nu kijkt weet je niet wat je ziet!

LaDress by Simone (zoals de collectie nu heet) heeft zich weer uitgebreid met een aantal nieuwe modellen en kleuren en je kunt nu al kiezen uit meer dan 100 jurken. En deze varieren van lang tot superkort en van cocktail- tot officedress. Er is eigenlijk voor elke gelegenheid wel een LaDress by Simone jurk te vinden en te koop. En wil je weten welke jurk het beste bij jouw figuur past, vul dan de ‘LaDress Perfect Dress Finder’ in.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?