Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Nieuw Samsung netbook

Samsung heeft een nieuw netbook, de N230 en dit is momenteel het dunste en lichtste netbook dat te koop is.  Daarnaast start het netbook door de toepassing van Samsung’s Fast Start binnen drie seconden op. Met een slank profiel, een opvallende zwarte laklaag en de nieuwste technologie richt de N230 zich op fashionista’s die vooral een mooi en handig notebook willen aanschaffen.


De Samsung N230 weegt slechts 1 kilo en is 23,2 mm dun en door de Fast Start kan je al na een paar seconden aan de slag. De slaapmodus staat data op, op zowel de vaste schijf als in het geheugen, zodat gegevens niet verloren gaan. Op de standaard batterij kan je ong. 7 uur aan de slag en met de (niet meegeleverde) long-life batterij wel 14 uur. Natuurlijk heeft de N230 Bluetooth (3.0 high speed) en wireless LAN. Verder heeft de N230 een ontspiegeld 10,1 inch LED beeldscherm en is ook uitfgerust met Samsung All-Share software. Hierdoor kan je heel gemakkelijk content van andere Samsung producten, camera’s en mobiele telefoons delen. De N230 is in Nederland vanaf 5 juli beschikbaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?