You are here: Home » Fashion » Juicy Couture opent 1e winkel in de Benelux

Juicy Couture opent 1e winkel in de Benelux

geschreven door Constance
Van trainingspakken met een hoog fashiongehalte tot hippe kleren en accessoires voor vrouwen, kinderen en baby’s. Het Amerikaanse lifestylemerk Juicy Couture heeft het allemaal! Na het glamoureuze 5th Avenue in New York en het chique Rodeo Drive in Beverly Hills, krijgt nu ook België vanaf 1 juli zijn eigen Juicy Couture shop en dit in… Maasmechelen Village!
Juicy couture heeft overal in de wereld succesvolle winkels, en nu is België aan de beurt met een tijdelijke boetiek. Opgericht in 1996, staat het label bekend om de trendy velours trainingspakken, maar ontwerpt ook hippe kledij voor vrouwen, meisjes en baby’s. Zelfs je lievelingsviervoeter kan je verwennen met de leukste leibanden en vestjes! Gekend om zijn casual luxury vind je bij Juicy Couture zowel vrijetijdsoutfits, als echte high end fashion. Volmaak je trendy garderobe met hét perfecte accessoire-item , een stijlvolle handtas die bij elke outfit past.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com