You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Te gekke stickers voor op de Macbook

Te gekke stickers voor op de Macbook

geschreven door testman

Vorige week schreef Constance al een artikel over stickers voor op je Macbook. Het onderwerp stickers op je Macbook is populair en lijkt op de discussie over het hebben van Tattoos. Je hebt fans van Tattoos die het liefst elk plekje van hun lichaam gebruiken om zich via een Tattoo te onderscheiden. En je hebt de groep mensen die vinden dat een lichaam van zichzelf al mooi genoeg is. De groep die een Tattoo vaak gewoonweg lelijk vindt en juist verre van onderscheidend gezien de vele mensen die tegenwoordig een Tattoo hebben. Deze tegenstelling lijkt op de discussie over stickers op je Macbook. Veel Apple fans vinden een Mac al bijzonder genoeg, waarbij een sticker plakken op je Macbook zelfs een soort van heiligschennis is.

Testman weet qua tatoeages al jaren tot welke groep hij behoort, aan zijn lijf geen polonaise als het gaat om versieringen. Maar qua versiering voor de Macbook is hij er nog niet uit. Zo lag er deze week een e-mail van een aantal designers onder de naam herraizsoto&co uit Barcelona in de mailbox. De dames en heren zorgden gelijk voor een glimlach toen ik hun ontwerpen voor stickers voor op je Macbook zag.

Heel subtiel en met een dikke knipoog. En aangezien snorren helemaal hip zijn, kun je via deze collectie onder de naam Mos, nu je snor laten staan zonder dat je een jeukerig gevoel hebt op je bovenlip. Voor de mensen die het toch niet zo zien zitten in een snor, hebben de Spanjaarden ook de Bros collectie waarbij je Apple Logo van een kapsel wordt voorzien.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, de stickers kosten 8 euro per stuk inclusief verzendkosten. Wil je je stickers verzekerd versturen dan betaal je een paar euro extra.
Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com