Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded
  • Mujjo sleeves en covers voor Apple Mujjo sleeves en covers voor Apple
  • Test: Minx Go speaker Test: Minx Go speaker
  • Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple
ladygadgets

Te gekke stickers voor op de Macbook

Vorige week schreef Constance al een artikel over stickers voor op je Macbook. Het onderwerp stickers op je Macbook is populair en lijkt op de discussie over het hebben van Tattoos. Je hebt fans van Tattoos die het liefst elk plekje van hun lichaam gebruiken om zich via een Tattoo te onderscheiden. En je hebt de groep mensen die vinden dat een lichaam van zichzelf al mooi genoeg is. De groep die een Tattoo vaak gewoonweg lelijk vindt en juist verre van onderscheidend gezien de vele mensen die tegenwoordig een Tattoo hebben. Deze tegenstelling lijkt op de discussie over stickers op je Macbook. Veel Apple fans vinden een Mac al bijzonder genoeg, waarbij een sticker plakken op je Macbook zelfs een soort van heiligschennis is.

Testman weet qua tatoeages al jaren tot welke groep hij behoort, aan zijn lijf geen polonaise als het gaat om versieringen. Maar qua versiering voor de Macbook is hij er nog niet uit. Zo lag er deze week een e-mail van een aantal designers onder de naam herraizsoto&co uit Barcelona in de mailbox. De dames en heren zorgden gelijk voor een glimlach toen ik hun ontwerpen voor stickers voor op je Macbook zag.

Heel subtiel en met een dikke knipoog. En aangezien snorren helemaal hip zijn, kun je via deze collectie onder de naam Mos, nu je snor laten staan zonder dat je een jeukerig gevoel hebt op je bovenlip. Voor de mensen die het toch niet zo zien zitten in een snor, hebben de Spanjaarden ook de Bros collectie waarbij je Apple Logo van een kapsel wordt voorzien.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, de stickers kosten 8 euro per stuk inclusief verzendkosten. Wil je je stickers verzekerd versturen dan betaal je een paar euro extra.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?