Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
  • Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus
ladygadgets

Lancering Samsung Galaxy S

Vanavond is de exclusieve lancering van het allereerste Samsung Android-only smartphone, de Samsung Galaxy S en ladygadgets.blogo.nl is hierbij. De introductie vindt plaats in Club Air in Amsterdam en het toestel wordt door Winston Gerschtanowitz uitgereikt.

De Samsung Galaxy S is een Android (en werkt nu nog op Android 2.1, maar binnenkort komt er een 2.2 Android versie aan) toestel en heeft een 4′ super AMOLED scherm en een 1 GHz processor en door het gebruik van mDNIe technologie (mobiele Digital Natural Image engine), bekend van de Samsung LCD en LED-televisies, kan je nog beter je HDvideo’s kunt afspelen, en ook elektronische boeken lezen. Verder beschikt ie over een social hub zodat je altijd met je vrienden, familie en kennissen contact kunt opnemen. Natuurlijk is ie geschikt voor het grote aanbod met Andoid apps en heb je toegang tot de diverse Google diensten, zoals Gmail en Google Maps. De Galaxy S heeft een 5.0 megapixels camera en een 8Gb geheugen en je kunt er ook een Micro SD kaart met max. 32 Gb geheugen indoen.

Natuurlijk ga ik de Samsung Galaxy S uitgebreid testen, dus binnenkort volgt hier de review.