Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
ladygadgets

Lancering Samsung Galaxy S

Vanavond is de exclusieve lancering van het allereerste Samsung Android-only smartphone, de Samsung Galaxy S en ladygadgets.blogo.nl is hierbij. De introductie vindt plaats in Club Air in Amsterdam en het toestel wordt door Winston Gerschtanowitz uitgereikt.

De Samsung Galaxy S is een Android (en werkt nu nog op Android 2.1, maar binnenkort komt er een 2.2 Android versie aan) toestel en heeft een 4′ super AMOLED scherm en een 1 GHz processor en door het gebruik van mDNIe technologie (mobiele Digital Natural Image engine), bekend van de Samsung LCD en LED-televisies, kan je nog beter je HDvideo’s kunt afspelen, en ook elektronische boeken lezen. Verder beschikt ie over een social hub zodat je altijd met je vrienden, familie en kennissen contact kunt opnemen. Natuurlijk is ie geschikt voor het grote aanbod met Andoid apps en heb je toegang tot de diverse Google diensten, zoals Gmail en Google Maps. De Galaxy S heeft een 5.0 megapixels camera en een 8Gb geheugen en je kunt er ook een Micro SD kaart met max. 32 Gb geheugen indoen.

Natuurlijk ga ik de Samsung Galaxy S uitgebreid testen, dus binnenkort volgt hier de review.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?