You are here: Home » Gadgets » Champignons en paddestoelen

Champignons en paddestoelen

geschreven door Constance

Vorig jaar heb ik een artikel geschreven over de groei timbaaltjes van Casa Foresta.

Wat wil nu het toeval? Ik ben afgelopen zaterdag met Karin (van Koken.blogo.nl) naar Taste of Amsterdam geweest (Karin had nl. een VIP uitnodiging voor 2 personen ontvangen) en daar stond ook een kraampje met de producten van Casa Foresta. En Karin is momenteel bezig met het kweken van oesterzwammen en zij gaat hierover,  binnenkort, in een uitgebreide (foto)reportage alles over laten zien op koken.blogo.nl. Het hele groeiproces wordt van dag tot dag gevolgd, en zij vertelde mij dat Mijnheer KokenmetKarin het maar een ‘eng en griezelig’ ding vindt. Ik kan me het wel voorstellen, maar toch vond ik erg leuk om op de stand het groeiproces van de champignons en paddestoelen te kunnen  bekijken en je kunt echt een behoorlijk gewicht aan eigen gekweekte paddestoelen of champignons oogsten.

Voor een echte Foodie is dit een heel erg bijzonder welkom cadeau!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com