Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
  • IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken
  • Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens
shoppen

Champignons en paddestoelen

Vorig jaar heb ik een artikel geschreven over de groei timbaaltjes van Casa Foresta.

Wat wil nu het toeval? Ik ben afgelopen zaterdag met Karin (van Koken.blogo.nl) naar Taste of Amsterdam geweest (Karin had nl. een VIP uitnodiging voor 2 personen ontvangen) en daar stond ook een kraampje met de producten van Casa Foresta. En Karin is momenteel bezig met het kweken van oesterzwammen en zij gaat hierover,  binnenkort, in een uitgebreide (foto)reportage alles over laten zien op koken.blogo.nl. Het hele groeiproces wordt van dag tot dag gevolgd, en zij vertelde mij dat Mijnheer KokenmetKarin het maar een ‘eng en griezelig’ ding vindt. Ik kan me het wel voorstellen, maar toch vond ik erg leuk om op de stand het groeiproces van de champignons en paddestoelen te kunnen  bekijken en je kunt echt een behoorlijk gewicht aan eigen gekweekte paddestoelen of champignons oogsten.

Voor een echte Foodie is dit een heel erg bijzonder welkom cadeau!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?