Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Win de Bourjois Madonna look Win de Bourjois Madonna look
  • Handcrème voor jongere handen Handcrème voor jongere handen
  • Doe net als Madonna: Drink geitenmelk! Doe net als Madonna: Drink geitenmelk!
  • Nieuw gezondheidsdrankje: Vita Coco Nieuw gezondheidsdrankje: Vita Coco
  • Maidenform Maidenform
shoppen

Madonna ontwerpt weer een kledingcollectie

Na haar H&M collectie is Madonna nu samen met haar dochter Lourdes aan de slag gegaan om een jonge meiden kledingcollectie te ontwerpen.

De Material Girl collectie is zeer betaalbaar en verschillende stoffen en prints worden met elkaar gemixt. Alle kleding is zeer modisch, maar wel met een sexy touch en natuurlijk geïnspireerd op Madonna in de jaren 80, dus compleet met bustiers, minijurkjes, jeans en colberts. Je moet voor de Material Girl kleding wel even naar New York afreizen want vanaf 3 augustus as ligt in de winkel bij Macy’s.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?