You are here: Home » Gadget nieuws » Mobiele telefoon voor vrouwen bij Telfort

Mobiele telefoon voor vrouwen bij Telfort

geschreven door Constance

Vind je Versace Unique te veel van het goede en wil je toch een roze (denk Barbie of Hello Kitty) ladyphone?

Dan is de Alcatel OT-808 misschien de ultieme damestelefoon voor jou! (Hij wordt bij ons door Telfort verkocht als prepaid telefoon onder de naam Telfort 808 en kost slecht 69,95.) De 808 is dus een roze telefoon en vooral het vierkante model is bijzonder want hierdoor lijkt ze meer op een make-up doosje dan op een telefoon. Onder het klepje zit wel een QWERTY toetsenbord en dat is natuurlijk perfect om oa. te emailen of bij gebruik van internet. (En ideaal als je lange nagels hebt.) Verder heeft ze een dualband, een 2 megapixel camera, een 2,4 inch scherm en een (verborgen) display aan de buitenkant. Natuurlijk heeft de Alcatel OT-808/Telfort 808 een mp-3 speler, fm radio en ondersteunt ze social networks als Facebook en Twitter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com