You are here: Home » Muren & wanden » De 3D sticker

De 3D sticker

geschreven door Constance

Een gladde wand is te schilderen in elke gewenste kleur. Ideaal om een kast tegenaan te zetten of een schilderij op te hangen. Maar het kan ook soms een beetje glad en saai zijn. Als je wilt wonen in een interieur dat net even anders is dan anders, komt het behangmerk Casadeco met een prachtige oplossing voor  de wand: Een reliëf op je muur met een 3D sticker.

Je plakt de sticker op de gewenste plek op je muur en schildert hem in elke gewenste kleur, of geef de sticker van te voren een kleurtje. Of dit nu de kleur is van de muur of een contrastkleur, hiermee wordt elke muur uniek. Het leuke is dat er een enorme keuze is in patronen en afbeeldingen. Voor zowel een klassieke als moderne vormgegeven sticker kan je terecht bij Casadeco.
Het leuke is dat er zelfs voor het plafond stickers zijn die voor een apart effect zorgen, bijvoorbeeld bij de hanglamp.

Wil je de sticker extra laten opvallen? Schilder de sticker in een contrastkleur dat zorgt dat het reliëf extra opvalt. Contrast krijg je ook door de afbeelding met een metallic verf te schilderen dat geeft een extra accent op de sticker als de wand mat is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com