You are here: Home » Fashion » Barbie bij de Bijenkorf

Barbie bij de Bijenkorf

geschreven door Constance

Ik heb begin deze maand al aangekondigd, Barbie met een pop-up shop in de Bijenkorf. Maar ik kan nu een groter tipje van de sluier oplichten.

As. zaterdag 10 juli wordt er een speciale Barbie modeshow gehouden in de Bijenkorf in Amsterdam en natuurlijk is shoppen.blogo.nl erbij. (Ik ben trouwens een super Barbie fan, ik heb al mijn Barbies uit mijn jeugd nog steeds). Tijdens deze modeshow worden op Barbie geïnspireerde ontwerpen van de Nederlandse topontwerpers Bas Kosters, Claes Iversen, Miss Blackbirdy, Spijkers en Spijkers, Addy van den Krommenacker en SuperTrash getoond. De modeshow maakt onderdeel uit van het downtown programma van de Amsterdam International Fashion Week.

Supertrash voor Barbie

Twee ontwerpen van SuperTrash zullen ook verkocht worden in de Barbie pop-up shops, samen met vele andere leuke gadgets van Barbie. Deze shops zijn vanaf 5 juli in een aantal vestigingen van de Bijenkorf tijdelijk aanwezig. Tijdens de modeshow draait het niet alleen om creaties van eigen bodem. Er worden ook vijf outfits geshowd van internationale ontwerpers; Nicole Miller, Koi Suwannagate, Betsey Johnson, David Dixon en Parvesh & Jai. Deze creaties zijn eerder getoond bij de eerste Barbie modeshow tijdens de New York Fashion Week in 2009. Sindsdien zijn er in diverse landen Barbie modeshows gehouden, waaronder Dubai en India. Onder het mom Barbie loves de Bijenkorf is nu Nederland aan zet om in Amsterdam een spectaculaire modeshow neer te zetten.

Van 5 juli tot en met 22 augustus zijn er Barbie pop-up shops in de Bijenkorf in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam aanwezig. Ruim 40m2 meter van de vestigingen wordt voorzien van een uiteenlopend assortiment aan (voornamelijk) roze gadgets. Liefhebbers van de poppige diva kunnen er terecht voor onder andere de twee outfits van SuperTrash, beautyproducten, zonnebrillen en natuurlijk (limited edition) Barbies.

En eigenlijk is Barbie is toch wel de überfashionista, want zij heeft in de loop der jaren (50 jaar) een kledingcollectie gekregen waar elke fashionista slechts van droomt, nl. 1 miljard outfits!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com