Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Case Logic iPad tas Case Logic iPad tas
  • Droam, voordelig internet in het buitenland Droam, voordelig internet in het buitenland
  • Introductie Parrot AR. Drone en de Samsung SF-serie laptops en netbooks Introductie Parrot AR. Drone en de Samsung SF-serie laptops en netbooks
  • Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks Samsung lanceert nieuwe notebooks en netbooks
  • Gadget Test: Roze Samsung netbook N150 Gadget Test: Roze Samsung netbook N150
  • Gadget test: Samsung N150 netbook Gadget test: Samsung N150 netbook
ladygadgets

HP Notebook van Vivianne Tam

High-tech meets Haute Couture: dat is de nieuwe digitale handtas van HP en ontwerpster Vivienne Tam. Het notebook is gedecoreerd met vlinders, ge├»nspireerd op de Chinese legende van de “Butterfly Lovers” en onmisbaar voor de fashionista!


De HP Mini 210-1000 Vivienne Tam editie (met Windows 7) maakt je personal computer tot een onmisbaar modeaccessoire, want je kunt je webcam omtoveren als een digitale spiegel die wordt geprojecteerd op het (breed)beeldscherm. Ook kan je met HP QuickWeb direct chatten, browsen en meer en HP MediaStream zorgt voor muziek. Natuurlijk kan je ook je contacten onderhouden dmv. social media. De champagnekleurige accu levert voor 5 uur stroom en je bureaublad heeft thema’s die door Vivienne Tam zijn ontworpen, zoals fladderende vlinders.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?