You are here: Home » Computers, desktops, laptops » HP Notebook van Vivianne Tam

HP Notebook van Vivianne Tam

geschreven door Constance

High-tech meets Haute Couture: dat is de nieuwe digitale handtas van HP en ontwerpster Vivienne Tam. Het notebook is gedecoreerd met vlinders, geïnspireerd op de Chinese legende van de “Butterfly Lovers” en onmisbaar voor de fashionista!


De HP Mini 210-1000 Vivienne Tam editie (met Windows 7) maakt je personal computer tot een onmisbaar modeaccessoire, want je kunt je webcam omtoveren als een digitale spiegel die wordt geprojecteerd op het (breed)beeldscherm. Ook kan je met HP QuickWeb direct chatten, browsen en meer en HP MediaStream zorgt voor muziek. Natuurlijk kan je ook je contacten onderhouden dmv. social media. De champagnekleurige accu levert voor 5 uur stroom en je bureaublad heeft thema’s die door Vivienne Tam zijn ontworpen, zoals fladderende vlinders.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com