You are here: Home » Shoppen » Genieten van Argentinië bij restaurant De Salentijn

Genieten van Argentinië bij restaurant De Salentijn

geschreven door Constance

Elke maand organiseren restaurant De Salentijn en Guts & glory Events een zondagevent waarbij genieten, proeven en beleven centraal staan. Na de champagneproeverij en de Ladies Lounge is er nu een Argentijns avontuur op zondag 27 juni as.

De Salentein haalt de lekkerste Argentijnse wijnen uit de wijnkelder en deze worden vergezeld met heerlijke hapjes van de Argentijne Black Angus koe. Natuurlijk wordt er de Tango gedanst en is er een Tango demonstratie. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een Rally tocht in een Audi. Er staan 2 Audi’s tot je beschikking, maar meld je wel even aan want vol = vol. Je betaalt euro 27,50 per persoon en dit is inclusief alle hapjes & drankjes en je bent van welkom van 15.00 uur tot 18.00 uur. Mocht je nog langer willen genieten van de culinaire gastvrijheid van De Salentijn dan is er een 3-gangerdiner voor Euro 37,50.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com