Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Exclusieve trappen Exclusieve trappen
  • VT wonen, een mooi woonblad deze maand VT wonen, een mooi woonblad deze maand
  • Nieuwe interieur trends voor weinig geld Nieuwe interieur trends voor weinig geld
  • Het hemelse huis van Leco van Zadelhoff, volgens Hans Fonk Het hemelse huis van Leco van Zadelhoff, volgens Hans Fonk
  • Welke stijl moet ik kiezen voor mijn interieur? Deel 2 Welke stijl moet ik kiezen voor mijn interieur? Deel 2
  • Welke stijl moet ik kiezen voor mijn interieur? Deel 1 Welke stijl moet ik kiezen voor mijn interieur? Deel 1
wonen

Objekt international

Zin om je te verlekkeren aan hoe de rich and famous  all over the world wonen? Je onderdompelen in luxe, design en fantastische interieurs en architectuur? Dan is het goed om een duik te nemen in het beste woonblad van 2009. Objekt international. De interieurstijl-Bijbel voor binnenhuisarchitecten en iedereen die iets met interieur heeft.

 Als je de naam hoort denk je aan een Amerikaans of Engels woonmagazine maar het is een blad opgericht door de Nederlander Hans Fonk, fotograaf van beroep. Hij reist de hele wereld over om van de meest bijzondere woningen een fantastische reportage te maken. Er zijn inmiddels 50 exemplaren door de jaren heen uitgebracht én makkelijk leesbaar het wordt in verschillende talen uitgebracht. Dus ook in het Nederlands.

 Wil je weten wie Hans Fonk is kijk dan even naar het filmpje dat op 17 juni door RTL Boulevard ( lifestyle, titel Objekt en infaam) is uitgezonden. Jan des Bouvrie en Eric Kusters verschijnen ook even in beeld en geven hun visie op het blad.  

Niet bepaald een woonblad dat je even leest en dan bij de oude kranten legt. Maar echt een blad dat niet misstaat op je koffietafel! Veel leesplezier!

 Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?