Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
  • Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera
  • Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera
  • Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’ Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’
  • Test; Arlo Q camera voor in huis Test; Arlo Q camera voor in huis
ladygadgets

Gadget Test: Blackberry Bold 9700

Ik heb nu ruim 2 weken lang de Blackberry Bold kunnen testen en ik moet zeggen dat hij me goed bevallen is. Zoals altijd heb ik, zonder de gebruiksaanwijzing gelezen te hebben, zonder al te veel moeite en zoeken van alle functie’s gebruik kunnen maken, dus de navigatie is een fluitje van een cent.

Het enige waar ik aan moest wennen was de trackpad, want dat verwachte ik niet (ik ben nl. zelf de trackball van de Nokia E71 gewend). De Bold 9700 lijkt qua formaat op de Nokia E71 & E72. Blackberry werkt met zijn eigen systeem, de Blackberry OS 5.0 en natuurlijk kan je deze versie altijd nog updaten. De Bold 9700 heeft een volledig Qwerty-toetsenbord, alleen het is wel onhandig dat je voor het @ teken elke keer de shift toets moet aanpassen. De Blackberry Bold 9700 werkt met WiFi of 3G en ook je natuurlijk ook Pingen.

Verder zaten er al een aantal apps & spelletjes op de Bold 9700 en kan je ook apps voor Hyves, Facebook etc. installeren. En via Blackberry App World zijn er ook nog veel meer leuke spellen en andere handigheidjes te koop, zoals bijv. Pacman & Guitar Hero. Verder zit er op de Bold een 3.2 pixel camera met video mogelijkheid.

Zoals ik al eerder schreef heb ik de zwarte versie gekregen, maar hij is er ook in het wit. Ik vind het een prettig toestel maar wel een beetje ‘mannelijk’, dit ligt echt niet alleen aan de kleur, maar meer aan het model. En natuurlijk een groot voordeel van de Blackberry is de gratis Ping-mogelijkheid maar dan moet alleen wel je hele vriendenclub ook aan de Blackberry. Verder werkt de Blackberry heel snel als je WiFi aanzet, en dat is een heel verschil met andere smartphones. Gelukkig ben ik niet aan de beurt voor een nieuwe telefoon want ook de Bold is een smartphone die ik wel op mijn lijstje zou zetten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?