Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Casio G-Shock horloge

Het Casio G-Shock & Baby-G horloge is weer helemaal terug van weggeweest, want na Lady Gaga, zijn nu ook Brad Pitt en Usher gesignaleerd met een G-Shock op hun pols, en hebben Erik Haze & Spike Lee hun eigen G-Shock.

Sinds de jaren 80 is het een van de meest succesvolle horloges in de wereld en nu weer helemaal retro. In de nieuwe G-Shock horloges zijn de laatste ontwikkelingen meegenomen. Dus heb je nog een retro Casio G-Shock of Baby-G in de kast liggen, veeg het stof eraf en draag hem weer vol trots!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?