You are here: Home » Columns » Huis gekocht!(2)

Huis gekocht!(2)

geschreven door Constance

Inmiddels een intensief  belcontact opgebouwd met de makelaar, eigenlijk met twee makelaars. Onze eigen makelaar, die we hebben ingeschakeld voor de aankoop, maar ook de makelaar van de verkopende partij. We zijn op dit moment bezig met een sleutelverklaring, het huis staat leeg, dus we kunnen met deze verklaring eerder dan de overdrachtdatum (15 juli) in het huis.

Tot 15 juli mogen we niet  breken en slopen , maar wel behangen en schilderen. Nu hoeft er maar weinig door onszelf te worden gedaan qua schilderwerk…dat gaat de schilder/stukadoor doen.

En wat we zelf gaan doen is eenvoudig schilderwerk, de moeilijke schilder- en stuuk klussen (mooi glad plafond) laten we aan hem over! Ik werk inmiddels al jaren samen met een Chris Hoogers, een VAKMAN met hoofdletters! Wat kan die man keurig, strak en precies werken! Ik kan met een gerust hart het schilderen en stuken dus aan hem overlaten! Dat is alvast een zorg minder.

 Nu nog het wachten op de offerte van de aannemer die de uitbouw gaat plaatsen. Het wordt wel heel erg spannend wat de prijs gaat worden. We hebben een budget waar we niet van af willen wijken.Er zullen waarschijnlijk wel concessies door ons moeten worden gedaan,  op de uitbouw, openhaard en op maat gemaakte kast. Dat wordt nog een puzzel.

 Nu dus nog een weekje nagelbijten en nerveus wachten tot we de sleutel en de offerte krijgen. En dan we kunnen we in ons nieuwe alvast thuis gaan dromen hoe alles gaat worden!

 Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com