Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland
  • Etos Test Me Store geopend in Rotterdam Etos Test Me Store geopend in Rotterdam
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • TK MAXX Eindhoven is geopend TK MAXX Eindhoven is geopend
  • Opening TK Maxx winkels in Nederland Opening TK Maxx winkels in Nederland
  • UGG Home Collection bij van den Assem UGG Home Collection bij van den Assem
shoppen

Rotterdam Fashion Weekend (RTDM FSHN WKND)

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli organiseren Designers-United.com en Munt Personal Shoppers  een nieuw mode-evenement in Rotterdam in samenwerking met Art Hotel STROOM. Tijdens deze twee dagen staat STROOM in het teken van Fashion, Lifestyle and Food met als thema “Let’s get the fashion started”.

Op vrijdagavond is er een BBQ waarbij je onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van de modeshow “Shape in Style”. Tijdens deze show worden de leukste zomeroutfits gepresenteerd en kan je zien dat je echt geen maatje 34 nodig hebt om er “Fashionable” uit te zien deze zomer! Op zaterdag-middag is de “Personal Shopping Experience”. Je krijgt dan een half uur lang gratis persoonlijk kledingadvies waarbij duidelijk wordt welke style, kleuren en shapes bij jou passen. Met de hulp van Munt Personal Shoppers is het nog nooit zo makkelijk geweest om je nieuwe zomer garderobe te shoppen! Ook krijg je een gratis haar en make-up advies voor een frisse zomerse look afgestemd op je nieuwe zomeroutfit van Designers-United.com.

Programma: vrijdagavond 2 juli, 18.00 – 01.00 uur Fashion show: Shape in Style, incl.unlimited BBQ (Euro 15,- per persoon) & Live DJ. Op zaterdag 3 juli, 12.00 – 17.00 uur Personal Shopping Experience (alleen op afspraak via info@designers-united.com of 010-4838636)


Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?