You are here: Home » Schoenen & laarzen » Rotterdam Fashion Weekend (RTDM FSHN WKND)

Rotterdam Fashion Weekend (RTDM FSHN WKND)

geschreven door Constance

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli organiseren Designers-United.com en Munt Personal Shoppers  een nieuw mode-evenement in Rotterdam in samenwerking met Art Hotel STROOM. Tijdens deze twee dagen staat STROOM in het teken van Fashion, Lifestyle and Food met als thema “Let’s get the fashion started”.

Op vrijdagavond is er een BBQ waarbij je onder het genot van een hapje en drankje kan genieten van de modeshow “Shape in Style”. Tijdens deze show worden de leukste zomeroutfits gepresenteerd en kan je zien dat je echt geen maatje 34 nodig hebt om er “Fashionable” uit te zien deze zomer! Op zaterdag-middag is de “Personal Shopping Experience”. Je krijgt dan een half uur lang gratis persoonlijk kledingadvies waarbij duidelijk wordt welke style, kleuren en shapes bij jou passen. Met de hulp van Munt Personal Shoppers is het nog nooit zo makkelijk geweest om je nieuwe zomer garderobe te shoppen! Ook krijg je een gratis haar en make-up advies voor een frisse zomerse look afgestemd op je nieuwe zomeroutfit van Designers-United.com.

Programma: vrijdagavond 2 juli, 18.00 – 01.00 uur Fashion show: Shape in Style, incl.unlimited BBQ (Euro 15,- per persoon) & Live DJ. Op zaterdag 3 juli, 12.00 – 17.00 uur Personal Shopping Experience (alleen op afspraak via info@designers-united.com of 010-4838636)


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com