Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded Kerstcadeautip; Leren accessoires van Decoded
  • Mujjo sleeves en covers voor Apple Mujjo sleeves en covers voor Apple
  • Test: Minx Go speaker Test: Minx Go speaker
  • Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple Logitech zonne-energie toetsenbord voor Apple
  • Mooie LaCie laptophoezen voor je Mac Mooie LaCie laptophoezen voor je Mac
ladygadgets

Apple hoezen van COTEetCIEL

COTEetCiel is in 2008 opgericht en zij maken tassen en accessoires die exclusief voor de Apple producten bedacht zijn.

De tassen en accessoires richten zijn perfect voor de creatieve man, maar ook voor de fashionista’s onder ons. Ze hebben MacBook sleeves met second-skin fit, rugzakken en messenger bags, minimalistische iPhone hoesjes en screenpads. En nu is daar natuurlijk een iPad hoes bij gekomen. COTEetCIEL wordt gemaakt van biologisch katoen, neopreen of een hergebruikte PET-fles en alles is zo afgewerkt dat je kostbare Apple artikelen goed beschermd zijn. Verder zijn ritsen en knopen overbodig door de innovatieve sluittechnieken. De vakken in de tassen zijn heel praktisch en in verschillende maten verstelbaar. COTEetCIEL is oa. te koop bij Ennu (Amsterdam), MacHouse (Randstad), Image (Utrecht), Ivizi (Maastricht & Heerlen) en Jeansonline.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?