Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak
  • Lichtgewicht zomerschoentjes van Crocs Lichtgewicht zomerschoentjes van Crocs
  • Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem
  • Maasmechelen Village opent nieuwe winkels Maasmechelen Village opent nieuwe winkels
  • Must Have; Ancient Greek Sandals Must Have; Ancient Greek Sandals
  • Zomerse sleehakken Zomerse sleehakken
shoppen

Ugg Australia wintercollectie

Ja ik weet het, we moeten de zomer nog krijgen en ik heb het alweer over de nieuwe Ugg Australia wintercollectie. (Maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.)

Behalve de bekende Ugg modellen (classic Tall & Short) heeft Ugg Australia voor aankomende winter weer een aantal stoere sleehaklaarzen en snowboots in de collectie opgenomen. Ook zijn er voor de liefhebbers van klompjes, 2 paar klomplaarzen opgenomen. Naast leren en suede accessoires (handschoenen en tassen) zijn er ook de nodige gebreide tassen en handschoenen verkrijgbaar. Dus we kunnen ons aankomende winter wederom in ‘fashionable’ schapenvachtjes hullen

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?