You are here: Home » Fashion » Ugg Australia wintercollectie

Ugg Australia wintercollectie

geschreven door Constance

Ja ik weet het, we moeten de zomer nog krijgen en ik heb het alweer over de nieuwe Ugg Australia wintercollectie. (Maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.)

Behalve de bekende Ugg modellen (classic Tall & Short) heeft Ugg Australia voor aankomende winter weer een aantal stoere sleehaklaarzen en snowboots in de collectie opgenomen. Ook zijn er voor de liefhebbers van klompjes, 2 paar klomplaarzen opgenomen. Naast leren en suede accessoires (handschoenen en tassen) zijn er ook de nodige gebreide tassen en handschoenen verkrijgbaar. Dus we kunnen ons aankomende winter wederom in ‘fashionable’ schapenvachtjes hullen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com