Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
shoppen

Very Good Trip, een reis door Europa

Sinds gisteren zijn alle 8 landen-teams begonnen aan hun challenge (een reis door Europa in een Renault) en deze Very Good Trip duurt t/m 12 juli as. En wil je weten hoe het met het Nederlandse team (Rob & Denise) gaat, kijk dan op de Nederlandse Very Good Trip website, de speciale Facebook pagina en op Hyves pagina van Rob & Denise. En natuurlijk ga je voor onze ‘Dutchies’ Rob & Denise, en zelf maak je dan ook nog kans op een mooi Sony bloggie, dus stem!

Rob & Denise hebben hun video’s online gezet en deze kun je hier gaan bekijken: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_L8DYaj85ww[/youtube]

Wat is precies de bedoeling van de Very Good Trip? Alle 8 landen-teams moeten binnen 4 weken door de 8 landen reizen en daarbij allerlei opdrachten volbrengen en ook nog ervoor zorgen dat er op hen gestemd worden, via internet. En het landen-team dat de meeste punten haalt en de meeste stemmen krijgt wint een fantastische prijs, nl. een Renault Mégane Coupé-Cabriolet & Renault Wind, inclusief de verzekeringen en de brandstof voor 1 jaar lang, mee naar huis.

De Very Good Trip gaat van Rome, naar Berlijn, van Londen via Amsterdam naar Zurich en van Brussel naar Madrid en elke dag zijn er team updates. En op maandag kan je een aflevering zien met daarin het beste van de afgelopen week. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qkPQS8QdoNo[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?