You are here: Home » Gadgets » Buitenhaard

Buitenhaard

geschreven door Constance

Van het een, kwam het ander. Want na de nieuwe parasol wilde ik ook een gezellig vuurtje op het terras, en geen vuurkorf, maar een echte buitenhaard!

Ik zat op internet te speuren en toen kwam ik de Cocoon Tables tegen. Dit zijn open haard ‘tafels’ die op gas gestookt worden. Er zijn 4 verschillende modellen & kleuren (die er uitzien alsof ze van stoer beton gemaakt zijn) en alle Cocoon Tables worden geleverd met lavastenen, keramische boomstammen, glasslang en een beschermhoes en je sluit hem, heel gemakkelijk en eenvoudig, aan op een gasfles. Dus kan je nu op een frisse (zomer)avond genieten van een lekker knus vuurtje zonder dat je buren last hebben van de rook of dat je elke keer weer een nieuw houtblok op het vuur hoeft te leggen. Je kunt de Cocoon Table bekijken bij Silo 6 in Harderwijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com