Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Nieuwe IKEA PS Collectie Nieuwe IKEA PS Collectie
  • Meubels van karton Meubels van karton
  • IKEA barbecue IKEA barbecue
  • HEMA meubels HEMA meubels
  • Alles Meubel Alles Meubel
shoppen

Buitenhaard

Van het een, kwam het ander. Want na de nieuwe parasol wilde ik ook een gezellig vuurtje op het terras, en geen vuurkorf, maar een echte buitenhaard!

Ik zat op internet te speuren en toen kwam ik de Cocoon Tables tegen. Dit zijn open haard ‘tafels’ die op gas gestookt worden. Er zijn 4 verschillende modellen & kleuren (die er uitzien alsof ze van stoer beton gemaakt zijn) en alle Cocoon Tables worden geleverd met lavastenen, keramische boomstammen, glasslang en een beschermhoes en je sluit hem, heel gemakkelijk en eenvoudig, aan op een gasfles. Dus kan je nu op een frisse (zomer)avond genieten van een lekker knus vuurtje zonder dat je buren last hebben van de rook of dat je elke keer weer een nieuw houtblok op het vuur hoeft te leggen. Je kunt de Cocoon Table bekijken bij Silo 6 in Harderwijk.