Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
  • De woning uitbreiden met een aanbouw of serre: de voordelen en kosten De woning uitbreiden met een aanbouw of serre: de voordelen en kosten
ladygadgets

Vaderdagtip: design houthok

Ik wilde graag een hok om ons open haardhout in op te bergen, maar natuurlijk moest ie er ook nog een beetje mooi uitzien.

Daarom heb ik eerst een aantal bouwmarkten bezocht, maar dan krijg je al gauw zo’n hok gemaakt van lawaaibomenhout. En als ik dan een mooi hok tegenkwam, dan betaalde je gelijk de hoofdprijs. Ik had bijna de moed al opgegeven totdat ik (via Speuders.nl) terecht kwam bij een advertentie van Shelveconsult. Je kunt bij hen een haardhok op maat laten maken, en deze is van RVS, dus je hebt ook geen kans dat ie weg rot. Ik heb de maten van mijn hok opgegeven en ik kreeg eerst per email een offerte in huis. En nadat ik het geld had overgemaakt had ik alle onderdelen binnen 2 dagen in huis. Je moet hem wel zelf in elkaar zetten, maar dat is echt een fluitje van een cent. Ik vond het ook een leuk Vaderdagcadeau-idee want je hebt al een opslag vanaf euro 175,- (maat: d 40 x b 100 x h 200 cm.).