You are here: Home » Accessoires » Vaderdagtip: design houthok

Vaderdagtip: design houthok

geschreven door Constance

Ik wilde graag een hok om ons open haardhout in op te bergen, maar natuurlijk moest ie er ook nog een beetje mooi uitzien.

Daarom heb ik eerst een aantal bouwmarkten bezocht, maar dan krijg je al gauw zo’n hok gemaakt van lawaaibomenhout. En als ik dan een mooi hok tegenkwam, dan betaalde je gelijk de hoofdprijs. Ik had bijna de moed al opgegeven totdat ik (via Speuders.nl) terecht kwam bij een advertentie van Shelveconsult. Je kunt bij hen een haardhok op maat laten maken, en deze is van RVS, dus je hebt ook geen kans dat ie weg rot. Ik heb de maten van mijn hok opgegeven en ik kreeg eerst per email een offerte in huis. En nadat ik het geld had overgemaakt had ik alle onderdelen binnen 2 dagen in huis. Je moet hem wel zelf in elkaar zetten, maar dat is echt een fluitje van een cent. Ik vond het ook een leuk Vaderdagcadeau-idee want je hebt al een opslag vanaf euro 175,- (maat: d 40 x b 100 x h 200 cm.).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com