You are here: Home » In & om het huis » Safretti haard, voor binnen én buiten

Safretti haard, voor binnen én buiten

geschreven door Constance

Eindelijk is het zomer geworden. We zitten niet meer binnen, maar lekker buiten. Graag willen we dan lekker zitten (niet meer de plastic tuinstoel), dus hebben we voor een prachtige lounge-bank gekozen. Om de buiten-kamer helemaal af te maken, zijn er leuke buiten-schemerlampen en buiten-haarden.

De prachtige Safretti haarden hebben een uniek design waarbij de combinatie van exclusieve vormgeving en vuur uitzonderlijk goed tot uitdrukking komt. Deze hoogwaardige roestvrijstalen ecohaarden kunnen toegepast worden zonder rookkanaal. Alle modellen zijn geschikt voor binnen als buiten op het terras of balkon. Dus in het najaar zet je hem weer lekker binnen.

Maar nu eerst genieten van buiten voor je het weet moeten we weer naar binnen…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com