Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • December tip; vogels voeren, juist met Kerst December tip; vogels voeren, juist met Kerst
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
wonen

Safretti haard, voor binnen én buiten

Eindelijk is het zomer geworden. We zitten niet meer binnen, maar lekker buiten. Graag willen we dan lekker zitten (niet meer de plastic tuinstoel), dus hebben we voor een prachtige lounge-bank gekozen. Om de buiten-kamer helemaal af te maken, zijn er leuke buiten-schemerlampen en buiten-haarden.

De prachtige Safretti haarden hebben een uniek design waarbij de combinatie van exclusieve vormgeving en vuur uitzonderlijk goed tot uitdrukking komt. Deze hoogwaardige roestvrijstalen ecohaarden kunnen toegepast worden zonder rookkanaal. Alle modellen zijn geschikt voor binnen als buiten op het terras of balkon. Dus in het najaar zet je hem weer lekker binnen.

Maar nu eerst genieten van buiten voor je het weet moeten we weer naar binnen…

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?