Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Mad Men Barbie & Ken

Ben jij ook zo’n fan van de serie Mad Men? Ik heb, samen met Testman, een tijdje geleden al genoten van serie nr. 2 (die vanaf vandaag weer te zien is bij de  Vara). Wij hebben de CD-box geleend van Karin van koken.blogo.nl.

In de VS is serie 3 al op de buis geweest en begint serie 4 op 25 juli as. dus voorlopig kunnen we nog lang genieten van deze geweldige serie. En ook van de fantastische kleding, schoenen, hoeden en accessoires van de dames & heren. En het kon natuurlijk niet uitblijven: er komen Mad Men poppen, nl.  Mad Men Don Draper, Mad Men Betty Draper, Mad Men Roger Sterling & Mad Men Joan Holloway. Alle 4 poppen (incl. kleding en accessoires) zijn te koop (vanaf 9 juli as.) via Barbie Collector, wat inhoudt dat dit echte collector item’s zijn en in zeer gelimiteerde oplage worden gemaakt