You are here: Home » Beauty » Mad Men Barbie & Ken

Mad Men Barbie & Ken

geschreven door Constance

Ben jij ook zo’n fan van de serie Mad Men? Ik heb, samen met Testman, een tijdje geleden al genoten van serie nr. 2 (die vanaf vandaag weer te zien is bij de  Vara). Wij hebben de CD-box geleend van Karin van koken.blogo.nl.

In de VS is serie 3 al op de buis geweest en begint serie 4 op 25 juli as. dus voorlopig kunnen we nog lang genieten van deze geweldige serie. En ook van de fantastische kleding, schoenen, hoeden en accessoires van de dames & heren. En het kon natuurlijk niet uitblijven: er komen Mad Men poppen, nl.  Mad Men Don Draper, Mad Men Betty Draper, Mad Men Roger Sterling & Mad Men Joan Holloway. Alle 4 poppen (incl. kleding en accessoires) zijn te koop (vanaf 9 juli as.) via Barbie Collector, wat inhoudt dat dit echte collector item’s zijn en in zeer gelimiteerde oplage worden gemaakt

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com