Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Mad Men Barbie & Ken

Ben jij ook zo’n fan van de serie Mad Men? Ik heb, samen met Testman, een tijdje geleden al genoten van serie nr. 2 (die vanaf vandaag weer te zien is bij de  Vara). Wij hebben de CD-box geleend van Karin van koken.blogo.nl.

In de VS is serie 3 al op de buis geweest en begint serie 4 op 25 juli as. dus voorlopig kunnen we nog lang genieten van deze geweldige serie. En ook van de fantastische kleding, schoenen, hoeden en accessoires van de dames & heren. En het kon natuurlijk niet uitblijven: er komen Mad Men poppen, nl.  Mad Men Don Draper, Mad Men Betty Draper, Mad Men Roger Sterling & Mad Men Joan Holloway. Alle 4 poppen (incl. kleding en accessoires) zijn te koop (vanaf 9 juli as.) via Barbie Collector, wat inhoudt dat dit echte collector item’s zijn en in zeer gelimiteerde oplage worden gemaakt

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?