Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Parasol

Aangezien wij een nieuwe parasol moesten hebben voor ons terras zijn we op pad gegaan.

Natuurlijk konden we kiezen voor de bekende ‘zweefparasol’ maar die zijn aan de grote kant (en dat geldt in het bijzonder voor de parasolvoet en je kunt ze ook niet al te gemakkelijk verplaatsen) daarom hebben we gekozen voor een ‘gewone’ parasol, maar hij moest er wel mooi uitzien. Dus zijn we naar Erpé Zonwering in Soesterberg gegaan, want wij wisten dat zij parasols verkochten van het merk Solero. Solero heeft heel veel verschillende modellen parasols en deze zijn allen in verschillende kleuren en maten te koop. Ook kan je je parasol uitbreiding met verlichting en/of verwarming. En ook zijn er speciale parasolvoeten verkrijgbaar die je kunt bevestigen op je terras. Uiteindelijk is ons oog gevallen op de Patio parasol dus laat de zomer maar komen!