Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
shoppen

Parasol

Aangezien wij een nieuwe parasol moesten hebben voor ons terras zijn we op pad gegaan.

Natuurlijk konden we kiezen voor de bekende ‘zweefparasol’ maar die zijn aan de grote kant (en dat geldt in het bijzonder voor de parasolvoet en je kunt ze ook niet al te gemakkelijk verplaatsen) daarom hebben we gekozen voor een ‘gewone’ parasol, maar hij moest er wel mooi uitzien. Dus zijn we naar Erpé Zonwering in Soesterberg gegaan, want wij wisten dat zij parasols verkochten van het merk Solero. Solero heeft heel veel verschillende modellen parasols en deze zijn allen in verschillende kleuren en maten te koop. Ook kan je je parasol uitbreiding met verlichting en/of verwarming. En ook zijn er speciale parasolvoeten verkrijgbaar die je kunt bevestigen op je terras. Uiteindelijk is ons oog gevallen op de Patio parasol dus laat de zomer maar komen!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?