You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Nokia N97 mini

Gadget Test: Nokia N97 mini

geschreven door Constance

Ik heb niet alleen een Blackberry Bold toegestuurd gekregen voor een test, maar ook de Nokia N97 mini (ja ook weer een smartphone met een toetsenbord, hoera!).

De Nokia N97 mini is de kleinere, compacte uitvoering van de Nokia N97. Je kunt het toestel op verschillende manieren gebruiken; verticaal met het toetsenbord op het aanraakscherm (helaas werkt dit scherm op warmte, dus heb ik problemen met mijn nagels), horizontaal met het toetsenbord op het scherm, of horizontaal waarbij je ‘echte’ toetsenbord uitklapt (dat is voor mij de meest praktische oplossing). Je kunt je desktop zelf inrichten, dus kan je zelf bepalen welke apps je gelijk kunt gebruiken.  Tevens zijn er maps te downloaden via de Nokia Ovi store, zodat je je telefoon ook kan gebruiken als navigatiesysteem, en je krijgt bij je telefoon ook een speciale houder voor op je autovooruit of dashbord, waardoor de Nokia N97 mini je veilig op de plaats van bestemming kan brengen. En speciaal voor de wereldreiziger kan je ook de informatie van oa.  Lonely Planet, Michelin en Wcities downloaden.Verder ondersteunt de Nokia N97 mini Wifi en het 3G netwerk en Bluetooth en heb je gelijk een camera van 5.0 megapixel bij de hand, zonder optische zoom.

De aankomende tijd wissel ik mijn eigen Nokia E71 in voor de Nokia N97 mini en ga deze aan een test onderwerpen, dus wordt vervolgd…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com