Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Taste of Amsterdam 2010

Vorig jaar vond Taste of Amsterdam voor de allereerste keer plaats in het Amstelpark in Amsterdam en het was een reuze succes! Ik was zelf op de openingsavond aanwezig en ik heb genoten van al het lekkers.

Daarom is ook dit jaar het Amstelpark het toneel voor Taste of Amsterdam 2010 en dit jaar is het aantal restaurants uitgebreid tot 18 en is er ook de Okura Kook Studio, het Taste Theater, het Kook & Wijn Theater en de Foodie Markt. Ook worden de kinderen niet vergeten want er is ook een speciaal kinderprogramma ‘Taste for Kids’ (alleen op zaterdag- en zondagmiddag).

Je kunt ‘Signature Dishes’ proeven van oa de volgende restaurants: Ron Blauw Restaurant (2 Michelinsterren), Aan de Poel (1 Michelinster), LUTE Restaurant, Vis aan de Schelde, Le Garage, Restaurant Eau de Vie, Restaurant Elkaar, Restaurant Het Bosch, Julius Smart Bites, Sophia, Lola’s, De Kerstentuin, MOMO, Toscanini, Fifteen, Sucre by Peter Scholte en het Okura Hotel in de Kook Studio.

Taste of Amsterdam is verdeeld in een middag- en een avondprogramma, alleen op donderdag 24 juni is er een avondsessie (van 18.00 t/m 23.00 uur). Op vrijdag 25 juni, zaterdag 26 juni en zondag 27 juni zijn de middagsessies van 12.00 uur t/m 17.00 uur en de avondsessies van 18.00 t/m 23.00 uur. Je kunt van te voren al toegangskaarten bestellen en dan betaal je euro 2,50 per kaart minder dan bij de entree van het Amstelpark. Je betaalt elk gerecht dmv. Florijnen en de ‘Signature Dishes’ van de 18 restaurants kosten tussen de euro 3,75 tot euro 8,75.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?