You are here: Home » Digitale fotografie » Sony komt met betaalbare spiegelreflex camera’s

Sony komt met betaalbare spiegelreflex camera’s

geschreven door Constance

Sony komt met twee nieuwe Alpha digitale reflexcamera’s. De  instapmodellen DSLR-A390 en DSLR-A290 zijn compact en hebben een vernieuwde grip met knoppen op een betere plaats voor meer gebruiksgemak. De camera’s hebben 14,2 megapixels en een lcd-scherm met een handige helpgids.

De DSLR-A390 en DSLR-A290 zijn ideaal voor DSLR-beginners. Ze bieden een betere beeldkwaliteit en veel meer creatieve mogelijkheden dan compactcamera’s, terwijl ze ongelooflijk handig zijn in gebruik. Zelfs als je nog nooit een digitale reflexcamera hebt aangeraakt, heb je de bediening zo onder de knie. Beide DSLR camera’s bieden de snelle reactietijden en een resolutie van 14,2 effectieve megapixels voor haarscherpe perfecte foto’s met een minimum aan ruis. Een bijkomend voordeel van de Alpha 390 is Quick AF Live View. Met dit systeem profiteren gebruikers van het gemak van live voorbeeldweergave op het scherpe kantelbare lcd-scherm plus snelle, nauwkeurige autofocus. De nieuwe camera’s zitten boordevol creatieve functies die eenvoudig te gebruiken zijn, zelfs voor de beginnende fotograaf. Dankzij het intuïtieve grafische scherm is het verband tussen de sluitertijd en het diafragma gemakkelijk te begrijpen. Gebruikers zien op het scherm ook duidelijk wat de gekozen belichtingsinstellingen doen met het eindresultaat. In de Helpgids op het scherm worden camerafuncties in duidelijke, heldere taal uitgelegd en geïllustreerd met een voorbeeld van het eindresultaat. Kleurrijke pictogrammen op het scherm bieden snelle toegang tot de menu’s met de opname- en weergavefuncties.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com