Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Mijn transportfiets

Vaste lezers hebben mijn online zoektocht naar de ideale, mooiste, meest praktische transportfiets kunnen volgen en ja, ze is besteld!

And the winner is ‘Beick’.

Ik heb al eerder een artikel geschreven over de Beick en aangezien de leverancier van Beick.com in Amersfoort zit, was ik in de gelegenheid om zelf ook even te gaan testfietsen op een Beick. In 1e instantie wilde ik een roze Beick maar dat werd toch wel heel erg Barbie en daarom is het de lichtblauwe met roze bloemen versie geworden. Verder heb ik gekozen voor een wit zadel, beige banden en 7 versnellingen en een stevig boodschappenrek voorop. (En ipv. een plastic krat wil ik een houten kistje voorop en natuurlijk de mooie fashionista fietstassen achterop.)

Ik kan niet wachten totdat mijn Beick bij mij thuis wordt afgeleverd en zodra dat het geval is, krijgen jullie een update, compleet met een filmpje!