Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
shoppen

Mijn transportfiets

Vaste lezers hebben mijn online zoektocht naar de ideale, mooiste, meest praktische transportfiets kunnen volgen en ja, ze is besteld!

And the winner is ‘Beick’.

Ik heb al eerder een artikel geschreven over de Beick en aangezien de leverancier van Beick.com in Amersfoort zit, was ik in de gelegenheid om zelf ook even te gaan testfietsen op een Beick. In 1e instantie wilde ik een roze Beick maar dat werd toch wel heel erg Barbie en daarom is het de lichtblauwe met roze bloemen versie geworden. Verder heb ik gekozen voor een wit zadel, beige banden en 7 versnellingen en een stevig boodschappenrek voorop. (En ipv. een plastic krat wil ik een houten kistje voorop en natuurlijk de mooie fashionista fietstassen achterop.)

Ik kan niet wachten totdat mijn Beick bij mij thuis wordt afgeleverd en zodra dat het geval is, krijgen jullie een update, compleet met een filmpje!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?