You are here: Home » Blackberry » Gadget Test: Blackberry Bold 9700

Gadget Test: Blackberry Bold 9700

geschreven door Constance

Zoals jullie weten heb ik een hekel aan mobiele telefoons die op warmte reageren (vanwege mijn lange nagels werkt dat nl. erg slecht) en daarom ben ik ‘dol’ op smartphones met toetsenbordjes.

Daarom heb ik de kans om de Blackberry Bold 9700 te testen dan ook met beiden handen aangenomen. Ik heb nog niet eerder een Blackberry toestel getest en dan is het altijd weer afwachten of je eerst de gebruiksaanwijzing moet doornemen, maar gelukkig was dat niet het geval. De Blackberry Bold 9700 heeft natuurlijk WiFi  en UMTS/HSDPA om mobiel internetten, Bluetooth, een 3,2 megapixel camera en BlackBerry OS 5.0. Je bedient het scherm dmv. een trackpad (daar moest ik wel even aan wennen, maar ook dat gaat zeer snel).  Met de Bold 9700 kunnen SMS en MMS berichten sturen en ontvangen en ook je eigen emails lezen. Verder kan je met de Bold 9700 audio en video bestanden beluisten en bekijken en zit er een 3.2 megapixel camera op (zonder zoom). Verder komt Blackberry regelmatig met updates om je firmware te upgraden.

Ik mag de Bold 9700 2 weken testen dus binnenkort lees je meer. De Blackberry Bold 9700 is er in het zwart (die heb ik gekregen, als testmodel) en in het wit (yes!)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com