You are here: Home » Accessoires » Vakantie iPhone Apps

Vakantie iPhone Apps

geschreven door Constance

Elke donderdag ben ik te gast bij Radio 10 Gold, in Tom’s Beautycase, rond de klok van kwart over 9 en ook vandaag is dat het geval. Ik ben 2 handige iPhone apps tegengekomen, en deze zijn perfect voor de aankomende zomerperiode.

De 1e is ‘Get Packed‘ en deze app stelt aan de hand van een aantal vragen jouw ideale paklijst samen. Zo moet je vragen beantwoorden als: hoelang ga je weg, waar ga je heen, wat is je vervoermiddel, wie gaat ermee etc. etc. en aan de hand van jouw antwoorden stelt de Get Packed je koffer samen. (Helaas pakt ie het nog niet voor je in, dat moet je toch echt zelf doen.)

Een andere zomerse app is de ‘Suntan Watcher‘. In de suntan watcher zitten 3 aparte timers en elke timer houdt iets anders voor je bij. De 1e timer gaat af als je je moet omkeren, de 2e timer geeft aan wanneer je je weer moet insmeren en de 3e houdt ook familie, kinderen, vrienden en minnaars voor je in de gaten. Je stelt in waar je zit en welke factor je gebruikt en de rest gaat vanzelf. Natuurlijk is het altijd beter om tussen 11 & 15 uur in de schaduw plaats te nemen, maar lukt dat niet neem dan de Suntan Watcher mee op je iPhone.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Constance 11 juni 2010 - 09:42

Je kunt het radiofragment naluisteren over deze apps van Radio 10 Gold.

Reageer
Constance 11 juni 2010 - 09:42

Je kunt het radiofragment naluisteren over deze apps van Radio 10 Gold.

Reageer
Ger 1 juli 2010 - 11:20

Ook erg leuke Vakantie app: ici – Frankrijk. http://www.iciphone.nl

Acteur Robin van der Velden (o.m. Gooische Vrouwen) praat je bij over dorpjes, steden, locale lekkernijen, bezienswaardigheden etc. terwijl je door het Frankrijk heenrijdt.

Reageer
Ger 1 juli 2010 - 11:20

Ook erg leuke Vakantie app: ici – Frankrijk. http://www.iciphone.nl

Acteur Robin van der Velden (o.m. Gooische Vrouwen) praat je bij over dorpjes, steden, locale lekkernijen, bezienswaardigheden etc. terwijl je door het Frankrijk heenrijdt.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com