You are here: Home » Gadgets » Test: Parrot Speakers ontworpen door Philippe Starck

Test: Parrot Speakers ontworpen door Philippe Starck

geschreven door testman

Over het algemeen zijn speakers (of boxen) niet echt het toppunt van schoonheid en daar heeft Philippe Starck eindelijke verandering in gebracht, ism. Parrot.

Ik heb de Zikmu speakers van Parrot thuis gekregen voor een uitgebreide test en alleen voor de verpakking zou je ze al aanschaffen want je kunt ze zo opbergen dat ze bijv. naar een feestje meegenomen kunnen worden.  Je sluit op de beide speakers een snoer aan en dan in het stopcontact en dat is alles. Helaas werkt het WiFi systeem, om je eigen muziek dat op je pc staat af te spelen, nog niet. Dit probleem is binnenkort verholpen. Wel heb ik zowel mijn iPod als Testman zijn iPhone vastgeklikt bovenin de linkerspeaker en dat werkte perfect. Ik moest wel wennen aan het geluid dat uit de boxen kwam maar dat was van korte duur. Een groot voordeel van de Zikmu boxen is dat het geluid aan beide kanten uit de speakers komt en aangezien de speakers bij ons op de grens van de woon- & eetkamer staan hoor je overal muziek zonder dat het geluid heel hard gezet hoeft te worden. Als grote Philippe Starck fan zou ik de Parrot Zikmu speakers zo kopen, alleen het prijskaartje bevalt me iets minder, euro 1.100,- voor de hele set is echt aan de hoge kant!

Verpakking van de Parrot Zikmu

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com