You are here: Home » Beauty » Chanel nagellak en oogschaduw

Chanel nagellak en oogschaduw

geschreven door Constance

Vorig jaar is er tijdens de opening van de Chanel boutique in Shanghai is er een speciale cosmeticalijn geïntroduceerd: Orient Extreme.

chanel nagellak

Orient Extreme is de mini-beautylijn van Chanel, waarbij de nadruk ligt op goud, zwart, glans en glitters. De hele serie is alleen te koop bij de Chanel Boutique in Amsterdam (en bij alle andere Chanel Boutiques wereldwijd). In de mini-collectie zit een goudkleurige oogschaduw en zwarte eyeliner en 3 kleuren nagellak. De nagellak is er in het zwart, goud en glitter. En dan heeft Peter Philips (Chanel’s make-up man) dat je een bijzondere french manicure krijgt als je je nagels goud lakt met een zwart randje. Vanaf nu ligt Orient Extreme in de winkels.chanel oogschaduw

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com