Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’ essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’
  • Christian Faye goes back to the nineties. Christian Faye goes back to the nineties.
  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
  • OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI
  • Alessandro introduceert 100% vegan nagellak Alessandro introduceert 100% vegan nagellak
shoppen

Chanel nagellak en oogschaduw

Vorig jaar is er tijdens de opening van de Chanel boutique in Shanghai is er een speciale cosmeticalijn geïntroduceerd: Orient Extreme.

chanel nagellak

Orient Extreme is de mini-beautylijn van Chanel, waarbij de nadruk ligt op goud, zwart, glans en glitters. De hele serie is alleen te koop bij de Chanel Boutique in Amsterdam (en bij alle andere Chanel Boutiques wereldwijd). In de mini-collectie zit een goudkleurige oogschaduw en zwarte eyeliner en 3 kleuren nagellak. De nagellak is er in het zwart, goud en glitter. En dan heeft Peter Philips (Chanel’s make-up man) dat je een bijzondere french manicure krijgt als je je nagels goud lakt met een zwart randje. Vanaf nu ligt Orient Extreme in de winkels.chanel oogschaduw

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?