Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

De stappenteller, anno 2010!

Bij het woord stappenteller denk je waarschijnlijk: “Dat ouderwetse ding? Wat moet je daar nu mee?”

gruve

De hedendaagse stappentellers zijn in een geheel nieuw jasje gegoten, en tellen niet alleen meer je stappen maar de hoeveelheid calorieën die hebt gebruikt en daarna kan je al je gegevens uploaden naar je pc. Er zijn 2 apparaten in omloop: de Gruve (van Muve) en de Fitbit.

De Gruve houdt precies bij wanneer je beweegt en wanneer je stilzit (en dan blijkt dat je op een dag vaak meer zit dan beweegt). Je krijgt elke dag (of uur) een overzicht van het aantal bewegingen en het totaal aan calorieën dat je verbruikt hebt. Ook kan je je gegevens bijhouden op je pc en een Gruve coach raadplegen voor meer tips en adviezen.

De Fitbit werkt niet alleen met calorieën en bewegen maar de Fitbit kan je ook omhouden tijdens je slaap en op deze manier wordt ook precies gemeten hoelang geslapen hebt en hoe je slaapritme is. En als je goed slaapt voel je je ook gelijk fitter. Natuurlijk ook bij de Fitbit is een koppeling met je pc mogelijk.

fitbit

Momenteel zijn beide apparaten alleen online te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?