You are here: Home » Accessoires » Moderne stappenteller

Moderne stappenteller

geschreven door Constance

Bij het woord stappenteller denk je waarschijnlijk: “wat ouderwets! Wat moet je daar nu mee?”

gruve

Maar tegenwoordig zijn de stappentellers in een geheel nieuw jasje gegoten, nl. compleet met het bijhouden van de calorieën en het uploaden van je gegevens naar je pc. Er zijn momenteel 2 apparaten in omloop: de Gruve (van Muve) en de Fitbit.

De Gruve houdt precies bij wanneer je beweegt (zoals traplopen, fietsen en wandelen) en wanneer je stilzit (op je bureaustoel). Je krijgt elke dag (of uur) een overzicht van het aantal bewegingen en het totaal aan calorieën dat je verbrandt hebt. Ook kan je je gegevens bijhouden op je pc en dmv. een Gruve coach kan je tips en adviezen krijgen.

De Fitbit werkt bijna hetzelfde, alleen kan je de Fitbit ook omhouden tijdens je slaap en op deze manier wordt ook precies gemeten hoelang geslapen hebt en hoe je slaapritme is. En als je goed slaapt voel je je ook gelijk fitter. Natuurlijk worden ook de calorieën en het aantal bewegingen dat je maakt bijgehouden en ook bij de Fitbit kan je alle gegevens opslaan op je pc.

fitbit

Momenteel zijn beide apparaten alleen nog verkrijgbaar online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com