You are here: Home » Shoppen » Zomerdrankje: Sake met bubbels

Zomerdrankje: Sake met bubbels

geschreven door testman

Ben je het ‘eeuwige’ glaasje rosé of prosecco helemaal zat, en zoek je een nieuw, hip en lekker zomerdrankje?

Ozeki-hana

Probeer dan eens Hana-Awaka, dit is een (licht alcoholische) sake met bubbels. Hana-Awaka is een lekker fris, lichtzoet en makkelijk drinkbaar en zit in een roze flesje. In de hippe en trendy clubs van New York en Shanghai is sake momenteel een hip en trendy drankje. Hana-Awaka wordt gebrouwen in de Ozeki brouwerij in Nada en is gemaakt van water, rijst, gist en koji-kin. De sake bevat 7% alcohol en is het lekkerst in een champagne flute, als aperatief of bij een bordje sushi.Je vind Hana-Awaka oa. ook in de restaurant zoals Ivy, Le Marron en Valuas en bij de Jumbo en Dirk III.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com