Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
shoppen

Zomerdrankje: Sake met bubbels

Ben je het ‘eeuwige’ glaasje rosé of prosecco helemaal zat, en zoek je een nieuw, hip en lekker zomerdrankje?

Ozeki-hana

Probeer dan eens Hana-Awaka, dit is een (licht alcoholische) sake met bubbels. Hana-Awaka is een lekker fris, lichtzoet en makkelijk drinkbaar en zit in een roze flesje. In de hippe en trendy clubs van New York en Shanghai is sake momenteel een hip en trendy drankje. Hana-Awaka wordt gebrouwen in de Ozeki brouwerij in Nada en is gemaakt van water, rijst, gist en koji-kin. De sake bevat 7% alcohol en is het lekkerst in een champagne flute, als aperatief of bij een bordje sushi.Je vind Hana-Awaka oa. ook in de restaurant zoals Ivy, Le Marron en Valuas en bij de Jumbo en Dirk III.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?