You are here: Home » Audio & video » Gadget Test: Parrot by Starck speakers

Gadget Test: Parrot by Starck speakers

geschreven door Constance

2 Weken geleden ben ik begonnen met het testen van de draadloze Parrot Zikmu boxen (die ontworpen zijn door Philippe Starck).

kleuren-zikmu

De verpakking is geweldig om te zien (alleen wel wat groot om op te bergen, als je klein woont) en de installatie van de Zikmu speakers is een fluitje van een cent. Snoeren inpluggen, stekkers in het stopcontact en klaar is Kees. Helaas werkt het WiFi systeem, om je muziek van je pc af te spelen, nog niet. (Ik heb verschillende keren het programma op diverse pc’s en laptop’s gedownload maar ik kreeg geen verbinding.) Dit probleem schijnt binnenkort wel verholpen te zijn. Daarna heb ik mijn iPod vastgeklikt bovenin de linkerspeaker en dat werkte prima. In 1e instantie moest ik een beetje wennen aan het geluid (in vergelijking met onze eigen boxen) maar dat duurde maar even. Een groot voordeel van de Zikmu speakers is dat je aan beide kanten geluid hebt, en in ons geval hoor je dus zowel in woonkamer als in eetkamer (de boxen staan precies op de scheiding) de muziek en dat zonder dat je het geluid harder moeten zetten.

Ik vind de meeste boxen werkelijk spuuglelijk om te zien maar de Zikmu (en ja, dat is dan toch te danken aan Philippe Starck) boxen zien er ook nog eens prachtig uit. Alleen het prijskaartje vind ik wel aan de hoge kant, euro 1.100,-!

Verpakking van de Zikmu

Verpakking van de Zikmu

Zikmu bij mij thuis

Zikmu bij mij thuis

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com