You are here: Home » Fashion » Barbie krijgt een store-in-store in de Bijenkorf

Barbie krijgt een store-in-store in de Bijenkorf

geschreven door Constance

Vanaf 10 juli as. kan je bij de Bijenkorf terecht voor een exclusieve collectie voor Barbie!

Barbie in Diane von Furstenberg

Barbie in Diane von Furstenberg

Supertrash heeft speciaal voor Barbie 2 kledingstukken ontworpen die alleen bij de Barbie store-in-store van de Bijenkorf te koop zullen zijn. Barbie heeft al eens eerder een soort gelijke collectie gekregen in de VS en toen waren de designers oa. Diane von Furstenburg, Donna Karan en Calvin Klein. De Barbie store-in-store (in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) is geopend t/m 22 augustus en op 10 juli er is een ook fashionshow van de Nederlandse ontwerpers Bas Kosters, Claes Iversen, Miss Blackbirdy, Spijkers en Spijkers, Addy van den Krommenacker en Supertrash waarbij Barbie hun ontwerpen zal showen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com