Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Supertrash lanceert Valentijn Gift Suite bij Albert Heijn Supertrash lanceert Valentijn Gift Suite bij Albert Heijn
  • Super service van Supertrash Super service van Supertrash
  • Supertrash Girls schoolspullen Supertrash Girls schoolspullen
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • SuperTrash webshop SuperTrash webshop
  • Supertrash schoenen actie Supertrash schoenen actie
shoppen

Barbie krijgt een store-in-store in de Bijenkorf

Vanaf 10 juli as. kan je bij de Bijenkorf terecht voor een exclusieve collectie voor Barbie!

Barbie in Diane von Furstenberg
Barbie in Diane von Furstenberg

Supertrash heeft speciaal voor Barbie 2 kledingstukken ontworpen die alleen bij de Barbie store-in-store van de Bijenkorf te koop zullen zijn. Barbie heeft al eens eerder een soort gelijke collectie gekregen in de VS en toen waren de designers oa. Diane von Furstenburg, Donna Karan en Calvin Klein. De Barbie store-in-store (in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) is geopend t/m 22 augustus en op 10 juli er is een ook fashionshow van de Nederlandse ontwerpers Bas Kosters, Claes Iversen, Miss Blackbirdy, Spijkers en Spijkers, Addy van den Krommenacker en Supertrash waarbij Barbie hun ontwerpen zal showen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?