You are here: Home » Gadget nieuws » Babygliss epilator voor mannen

Babygliss epilator voor mannen

geschreven door Constance

Babyliss is met een speciale epilator voor mannen gekomen, de Babygliss for Men Epilator.

epilator

En aangezien er steeds meer mannen langer willen genieten van een gladde borstkas of buik kiezen ook de heren steeds meer voor epileren ipv. scheren. Babygliss heeft al haar kennis 0p het gebied van epileren toegepast op de Epilator. De Babygliss for Men Epilator heeft een trimmer met een dubbel voorbereidingsmesje zodat je eerst het haar gaat trimmen (waardoor het epileren minder pijnlijk is en vlotter gaat) en daarna gaat het echte epileerwerk beginnen. De 2 epileerkoppen werken met tegengestelde en verschoven rotaties en daardoor werkt ie zeer nauwkeurig, want de 72 epileertangetjes maken 2400 bewegingen per minuut. Verder zit er ook een massagehulpstuk bij om de pijn te verzachten. Ik heb bij Testman eens nagevraagd wat hij van dit idee vindt en hij staat nu niet echt te popelen om zelf aan de slag te gaan met een epileerapparaat want hij weet precies wat ik moet ‘doorstaan’ als ikzelf mijn benen onder handen neem.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com