Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
ladygadgets

Babygliss epilator voor mannen

Babyliss is met een speciale epilator voor mannen gekomen, de Babygliss for Men Epilator.

epilator

En aangezien er steeds meer mannen langer willen genieten van een gladde borstkas of buik kiezen ook de heren steeds meer voor epileren ipv. scheren. Babygliss heeft al haar kennis 0p het gebied van epileren toegepast op de Epilator. De Babygliss for Men Epilator heeft een trimmer met een dubbel voorbereidingsmesje zodat je eerst het haar gaat trimmen (waardoor het epileren minder pijnlijk is en vlotter gaat) en daarna gaat het echte epileerwerk beginnen. De 2 epileerkoppen werken met tegengestelde en verschoven rotaties en daardoor werkt ie zeer nauwkeurig, want de 72 epileertangetjes maken 2400 bewegingen per minuut. Verder zit er ook een massagehulpstuk bij om de pijn te verzachten. Ik heb bij Testman eens nagevraagd wat hij van dit idee vindt en hij staat nu niet echt te popelen om zelf aan de slag te gaan met een epileerapparaat want hij weet precies wat ik moet ‘doorstaan’ als ikzelf mijn benen onder handen neem.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?