Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Babygliss epilator voor mannen

Babyliss is met een speciale epilator voor mannen gekomen, de Babygliss for Men Epilator.

epilator

En aangezien er steeds meer mannen langer willen genieten van een gladde borstkas of buik kiezen ook de heren steeds meer voor epileren ipv. scheren. Babygliss heeft al haar kennis 0p het gebied van epileren toegepast op de Epilator. De Babygliss for Men Epilator heeft een trimmer met een dubbel voorbereidingsmesje zodat je eerst het haar gaat trimmen (waardoor het epileren minder pijnlijk is en vlotter gaat) en daarna gaat het echte epileerwerk beginnen. De 2 epileerkoppen werken met tegengestelde en verschoven rotaties en daardoor werkt ie zeer nauwkeurig, want de 72 epileertangetjes maken 2400 bewegingen per minuut. Verder zit er ook een massagehulpstuk bij om de pijn te verzachten. Ik heb bij Testman eens nagevraagd wat hij van dit idee vindt en hij staat nu niet echt te popelen om zelf aan de slag te gaan met een epileerapparaat want hij weet precies wat ik moet ‘doorstaan’ als ikzelf mijn benen onder handen neem.