You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: LG Stoomstofzuiger

Gadget Test: LG Stoomstofzuiger

geschreven door Constance

Ik heb deze week nog een test afgerond: ik heb nl. 3 weken lang met de LG Steamkompressor mijn huis gestofzuigd.

lg

Natuurlijk kan je de LG Steamkompressor (dit is een stofzakloze stofzuiger) ook zonder stoom gebruiken, maar ik heb me toegelegd op het zuigen met stoom. Wij hebben bij ons in huis 3 verschillende soorten ‘harde’ vloeren: in de woonkamer liggen natuurstenen tegels, op de slaapkamers en kantoor ligt Novilon en in de gang, toiletten en badkamers liggen tegels. En je moet op bijv. het Novilon harder duwen op de steel en de stoomzuigmond dan op de stenen vloer. Je vult de stoomzuigmond met water en na ong. 2,5 minuten kan het stoomzuigen beginnen. Je zet de stofzuiger aan en je houdt de speciale handgreep ingedrukt om de stoom op gang te brengen en te houden. Mijn woonkamer is ong. 40 m2 en ik heb deze kunnen stoomzuigen zonder dat ik het water heb moeten bijvullen. En na afloop haal je het microvezeldoekje van de zuigmond af en kan ie in de wasmachine en je vloer is helemaal fris en hygiënisch schoon! (Heel belangrijk als je, net als bij mij thuis, 2 ‘bloeddorstige katten in huis hebt, die regelmatig muizen mee naar binnen nemen en deze is gedeeltes opeten.)

Als je nu een houten vloer hebt, kan je nog steeds gebruiken maken van de LG Steamkompressor want voor je houten vloer wordt er een aparte wisser bijgeleverd.

Helaas zit mijn testperiode erop en gaat de LG Steamkompressor binnenkort weer terug. Maar als mijn huidige stofzuiger het begeeft dan hol ik gelijk naar de winkel voor een nieuwe stoomstofzuiger!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FHG7vTWDQ2E[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com