Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Mail & Win: SJP Covet eau de toilette & bodylotion

Afgelopen donderdag is de film Sex and the City 2 in première gegaan en natuurlijk is deze film een must voor de echte Fashionista!

covet

Ik heb dan ook genoten van de schoenen (hoog, hoger, hoogst), mooie tassen en koffers (Hèrmes, Louis Vuitton & Gucci) en de kleding (vooral het Burberry trenchcoat jurkje dat door Charlotte gedragen wordt, was super). En daarom heb ik een Sex and the City prijsvraag, en daarbij kan je een fles SJP Covet eau de toilette winnen of een tube SJP Covet bodylotion.

Geef voor 30 juni as. antwoord op de volgende vraag: Welke ex-lover van Carrie loopt ze tegen het lijf? Mail je antwoord, met je naam & adresgegevens naar shoppen.blogo.nl@gmail.com.

Spelregels  Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.