You are here: Home » Accessoires » LG komt met een nieuwe externe harde schijf

LG komt met een nieuwe externe harde schijf

geschreven door Constance

Je bent net terug van een heerlijke strandvakantie en je zit gezellig bij vrienden thuis en je wilt je vakantiefoto’s en -filmpjes laten zien. Vaak is dat dan omslachtig, omdat je je computer meestal niet bij de hand hebt.

lg opslag

LG heeft hiervoor nu de perfecte oplossing met de LG N1T1 Network Attached Storage: een externe harde schijf die op het internet is aangesloten. Alles wat je opslaat op de LG N1T1, is via een beveiligde, persoonlijke website in een handomdraai op te roepen – waar ter wereld je ook bent, zonder extra kosten. Maar de N1T1 kan meer want stel je voor dat je pc crasht.  Ook in deze situatie biedt de N1T1 uitkomst want het apparaat maakt namelijk automatisch back-ups van bestanden en zelfs programma-instellingen zonder dat daarvoor een kabel nodig is. Ook als je een nieuwe laptop of pc koopt, is deze functie heel handig. Je zet er eenvoudig alle data, programma’s en instellingen van je oude computer mee over naar je nieuwe. De geïntegreerde dvd-lezer/brander is daarnaast ideaal voor bijvoorbeeld het installeren van software op een netbook die geen dvd- of cd-drive heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com