Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • LG lanceert LG Watch Urbane LG lanceert LG Watch Urbane
  • Test; Google Nexus 5 smartphone Test; Google Nexus 5 smartphone
  • LG introduceert de LG G2 mini LG introduceert de LG G2 mini
  • Test: De nieuwe LG G2 smartphone Test: De nieuwe LG G2 smartphone
  • Test; LG G2 smartphone Test; LG G2 smartphone
ladygadgets

LG komt met een nieuwe externe harde schijf

Je bent net terug van een heerlijke strandvakantie en je zit gezellig bij vrienden thuis en je wilt je vakantiefoto’s en -filmpjes laten zien. Vaak is dat dan omslachtig, omdat je je computer meestal niet bij de hand hebt.

lg opslag

LG heeft hiervoor nu de perfecte oplossing met de LG N1T1 Network Attached Storage: een externe harde schijf die op het internet is aangesloten. Alles wat je opslaat op de LG N1T1, is via een beveiligde, persoonlijke website in een handomdraai op te roepen – waar ter wereld je ook bent, zonder extra kosten. Maar de N1T1 kan meer want stel je voor dat je pc crasht.  Ook in deze situatie biedt de N1T1 uitkomst want het apparaat maakt namelijk automatisch back-ups van bestanden en zelfs programma-instellingen zonder dat daarvoor een kabel nodig is. Ook als je een nieuwe laptop of pc koopt, is deze functie heel handig. Je zet er eenvoudig alle data, programma’s en instellingen van je oude computer mee over naar je nieuwe. De geïntegreerde dvd-lezer/brander is daarnaast ideaal voor bijvoorbeeld het installeren van software op een netbook die geen dvd- of cd-drive heeft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?